Hotel Rozvoj - Klatovy


https://eubytko.cz/ubytovani/hotel-rozvoj-klatovy/

Hotel Rozvoj se rozkládá v klidné oblasti Klatovského okresu v regionu západních Čech, přibližně 40 kilometrů na jih od města Plzeň. Městem protéká Drnový potok, který se dále vlévá do řeky Úhlavy.


Ubytovací kapacita hotelu činí 60 míst rozdělených mezi 24 pokojů s možností jednoho až tří lůžek a jeden apartmán pro ty, kteří hledají více prostoru a komfortu. Hotel je navržen tak, aby byl přístupný i pro návštěvníky s omezenou mobilitou. Bezpečnost zaparkovaných aut zajišťuje kamerový systém na parkovišti hotelu.


Stravování je zajištěno v hotelové restauraci, která se může pochlubit sluneční terasou a dvěma salónky pro soukromé události. Hosté mohou během letních měsíců využívat i zahradu hotelu s terasou a okrasným rybníčkem, kde plavou Koi kapři.


Mezi místní pamětihodnosti, které stojí za to navštívit patří jezuitský kostel Neposkvrněného Početí Panny Marie a sv. Ignáce na Náměstí míru a kostel sv. Vavřince situovaný v Plánické ulici, stejně jako historická Bílá věž datovaná do 16. století.



-----
eUbytko.cz

Komentáře