Chalupa Štědrákova Lhota - Ruda nad Moravou


https://eubytko.cz/ubytovani/chalupa-stedrakova-lhota-ruda-nad-moravou/

Chalupa v Štědrákova Lhotě poskytuje ubytování až pro 11 dospělých a dodatečně 3 dětské přistýlky po rekonstrukci. K dispozici jsou pokoje s různým počtem lůžek: dvoulůžkový, čtyřlůžkový a pětilůžkový, a navíc v herně pro děti najdete rozkládací pohovku pro další dvě osoby.


Vybavení zahrnuje kuchyni s elektrickým sporákem a sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubu, myčku, kachlová kamna, ledničku s mrazákem a mikrovlnnou troubu. Společenská místnost je vybavena krbem, pohodlným posezením a televizí; jsou zde také 3 toalety a 2 sprchové kouty. Pro děti je připravena herna, a na zahradě najdete bazén s dětským koutkem, vybaveným houpačkami a trampolínou, který je k dispozici během letních měsíců, a velkou krytou terasu pro relaxaci.


Ruda nad Moravou je malebná obec ležící v srdci Jeseníků, která je oblíbeným výchozím bodem pro turistické a cyklistické výlety. Díky své poloze nabízí návštěvníkům krásné výhledy na okolní hory a údolí. Obec je známá také svými kulturními akcemi a tradičními slavnostmi, které oživují místní společenský život.



-----
eUbytko.cz

Komentáře