Chalupa Melody - Velká Černoc


https://eubytko.cz/ubytovani/chalupa-melody-velka-cernoc/

Chalupa Melody se nachází na hranicích lounského a ústeckého kraje, na okraji obce Velká Černoc uprostřed chráněné krajinné oblasti Džbánsko. Tato malá vesnice, obklopená malebnou přírodou, nabízí klidné prostředí daleko od ruchu velkých měst. Na Džbánsko dále navazují krajinné oblasti Křivoklátsko a České středohoří.


Tato venkovská chaloupka je vybavena v klasickém českém venkovském designu a stojí v malebné lokalitě na okraji lesa nad vesnicí, odkud se naskýtají krásné výhledy na okolní lesnatou krajinu a nedaleký rybník. Ubytování je přístupné po celý rok a je ideální jak pro letní dovolené s rodinou nebo pro samostatně cestující, tak pro strávení příjemných víkendů od jara až po zimu.


V obci a jejím okolí je možné najít i několik malých rybníků, které jsou nejen pěkným doplňkem krajiny, ale také slouží jako místa pro rybolov a relaxaci. Pro návštěvníky doporučuji především procházky po okolních polních cestách a lesních stezkách, kde můžete vychutnat klid a ticho venkovské přírody. Pro ty, kteří hledají kulturní zážitky, může být zajímavá návštěva místních historických památek nebo pořádaných kulturních akcí, které obec či okolní vesnice nabízejí.
Pokud máte rádi aktivní odpočinek, můžete se věnovat cyklistice na dobře značených cyklostezkách nebo si zorganizovat piknik u jednoho z rybníků.
Pro lyžování a jiné zimní sporty můžou návštěvníci vyhledat blízká lyžařská střediska v Krušných horách, které jsou od lounského regionu dostupné autem.



-----
eUbytko.cz

Komentáře